Bariere decorative

Bariere decorative

În procesul de amenajare a locuințelor, designerii deseori propun clienților soluții de zonare a spațiului pentru a conferi un plus de confort și a separa destinațiile încăperii. În acest scop sunt utilizate bariere decorative din plăci din lemn, placaj, MDF vopsit care servesc ca un element de stil și perete despărţitor. In Chișinău, astfel de construcții sunt ușor de comandat în compania Micora Grup, care de ani de zile se ocupă de producerea modelelor de bariere decorative, ceea ce înseamnă că a acumulat experiență în acest domeniu și garantează calitatea produselor confecționate și serviciilor prestate.

În afară de pereți despartitori decorativi, Micora Grup vă pune la dispoziție:

  • paravane sau ecrane la comanda individuala;
  • ecrane pentru radiatoare / calorifere
  • stilaje pentru zonarea spațiului
  • rafturi decorative pentru zonarea spațiului

Paravan traforat, sculptat, cizelat

Scopul principal al unui paravan decorativ este de a separa o anumită parte a spațiului din cameră, fără a încălca integritatea stilului acesteia. Poate fi folosit ca un decorar la un eveniment de gală, pentru a crea un colț pentru copii sau pentru a marca limitele dressingului. Numărul de usi, dimensiunea și modelul sunt alese de către client, în dependență de preferințele individuale ale acestuia.

Ecrane decorative pentru radiatoare sau calorifere

Dacă aspectul radiatoarelor din apartamentul Dumneavoastră nu vă este pe plac, soluția perfectă va fi mascarea bateriilor cu ecrane decorative din MDF, DSP sau lemn natural, vopsite în nuanțe corespunzătoare gamei de culori a încăperii în care vor fi instalate. Ecranele realizate de Micora Grup nu sunt doar cutii pentru acoperirea comunicațiilor inginerice, ci și soluții originale și moderne care nu conțin aditivi nocivi și impurități, astfel încât acestea să poată fi utilizate cu siguranță lîngă surse de emitere a căldurii. Modele de ecrane din MDF sunt acoperite cu vopsea ecologică și lac alimentar.

Rafturi decorative pentru zonare

Producem nu numai partiții decorative in Moldova, sau asa numitele bariere decorative, ci și elemente de mobila cum ar fi rafturi decorative pentru zonare la comanda. Acest tip de mobilier este util în orice apartament, deoarece este comod și ușor de a păstra lucrurile în ordine cu el, în plus de a separa încăperea pe zone de agrement și odihnă.

Partiții decorative: opțiuni de proiectare

În afară de opțiunile standard, compania Micora Grup produce la comanda bariere decorative sculptate din placi MDF. Acestea se prelucrează perfect și nu dăunează sănătății umane. Grosimea lor cu tot cu ornament tăiat poate varia de la 6 pînă la 22 mm, depinde de dimensiunile produsului solicitat de client. Pentru a menține în siguranță peretii decorativi, se montează un cadru în jurul perimetrului. Colorarea produsului se realizează într-o cameră specială, folosind echipamente profesionale, astfel încât este asigurată o acoperire ideală cu vopsea ecologivă, pe întreagă suprafață. Toate produsele noastre sunt unice și sigure, în procesul de producere, noi urmăm strict procesul tehnic, ceea ce ne permite să asigurăm înaltă a produsului finit, cu respectarea tuturor standardelor cerute de legislație.

La solicitarea clientului, comanda cu bariere decorative in Chisinau poate fi prestată sub formă de semifabricate, construcții șlefuite, amorsate sau vopsite. Cu noi interiorul Dumneavoastră va căpăta un caracter unic, deosebit și armonios.