Comoda

Dulap comoda la comanda in Chisinau

Nu toți proprietarii de locuințe se pot lauda cu dimensiunile impresionante ale apartamentului său, dar chiar și în spații mici astăzi este ușor de creat un interior frumos și funcțional. Principalul lucru este să alegeți elementele de mobila corespunzătoare. Una dintre soluții perfecte pentru apartamente mici este dulap comoda cu sertare. În Chisinau puteți găsi o varietate de culori, texturi și mărimi de comode gata sau facute la comanda. Un astfel de dulap mic datorită caracterului său compact și bunei funcționalități nu-și pierde popularitatea chiar și cu timpul. Designerii contemporani, inventează în mod regulat modele noi de mobila pentru apartamente mici, care se încadrează perfect în interiorul actual.

Comoda in casa: de la living pînă la bucătărie

Acest obiect de mobila poate fi potrivit pentru utilizare în aproape orice cameră a casei:

  • Comoda pentru living sau camera de zi: o comoda cu sertare din lemn natural va conferi interiorului o aromă plăcută de epocă. Textura sculptată, masca colorată va fi o decorație excelentă pentru orice living. În plus, un dulap comoda cu succes, poate înlocui o masă de cafea (de reviste) sau un dulap sub televizor.
  • Comoda pentru dormitor: dulap dresser sau comoda pentru dormitor, noptiera cu sertare se potrivește întotdeauna perfect în interiorul unei camere de odihnă. În ea puteți păstra lenjeria de pat sau alte lucruri, pe cînd camera nu va arăta supraîncărcată cu mobila. Economie de spațiu, minimalism și comoditate absolută. O variantă perfectă, nu-i așa?
  • Comoda pentru camera copii: comoda cu sertare într-o cameră pentru copii nu va fi niciodată inutilă, deoarece în asemenea dulap puteți păstra jucăriile, lengeria de pat și lengeria copiilor. Dacă optați pentru o comoda cu sertare extensibile pe role, merită să alegeți opțiunea economică (din plastic, mdf vopsit, dsp), pe măsură ce copiii cresc, comoda poatea fi schimbată pe un model din lemn natural.
  • Comoda pentru bucatarie: în această cameră comoda poate înlocui obișnuitul dulap bufet, unde puteți păstra vesela și alte ustensile. În interiorul unei bucatarii moderne in Chisinau, comoda cu sertare poate fi folosită în formă de bar, în care, pe suporturi metalice sunt păstrate sticle de vin și pocale. Modele de dulapuri comoda de acest tip, adesea se confecționează din specii de lemn scump, realizate în nuanțe întunecate.
  • Comoda pentru antreu: dacă dispuneți de un hol spațios, puteți cu succes amplasa în el o comoda. Aceasta va suplini locul liber, decorînd interiorul, și vă va ajuta să depozitați hainele de schimb, elementele de galanterie și alte accesorii. La solicitarea clienților, din partea laterală a comodei este posibil de fixat cuiere pentru genți și umbrele.

Din ce sunt confecționate dulapuri comode

Modelele moderne de dulapuri comoda pot fi confecționate din diverse materiale, în dependență de bugetul proprietarului și preferințele individuale ale acestuia. Pentru modele respectabile de comoda, sunt folosite cele mai valoroase specii de lemn natural, inclusiv cireș, nuc și arțar. În opțiunile econome, producătorii folosesc adesea MDF, PAL (DSP), plastic, rattan, metal. O popularitate deosebită în rîndul designerilor din Moldova joacă comode combinate, unde piatra este combinată cu piele, iar sticla cu metal și vitralii. La comanda individuala, compania Micora Grup poate realiza dulap comoda cu sertare cu inserții din aur sau pietre semiprețioase. În ceea ce privește materialele din care poate fi confecționat in dulap cu sertare, după cum puteți vedea, nu există restricții sau variante imposibile. Clienții actuali, doresc să devină proprietari de mobila neobișnuită și exclusivă, iar designerii și meșterii sunt bucuroși să realizeze astfel de experimente.