Garderoba sau dressing

Garderoba in Chisinau

Care gospodină nu visează la curățenie ideală în casă, astfel încât fiecare obiect să fie pus la locul său? Acest lucru va facilita căutarea vestimentației potrivite și va economisi timpul curățenie. În acest scop, camera completată cu mobila de garderoba in Chisinau capătă o popularitate deosebita și din ce în ce mai des se întîlnește în apartamentele locuitorilor noștri. Popularitatea dată este justificată, pentru că în această parte a casei nu doar păstrezi articolele de îmbrăcăminte ale fiecărui membru al familiei, ci și poți proba vestimentația, călca rufele și le așeza imediat la locul său, fără a face manipulații.

Mobila dressing la comanda

Dressing-ul reprezintă elementul indispensabil al oricărei locuințe moderne. Mobila pentru dressing de obicei se montează într-o încăpere special amenajată, care este destinată vestientației, încălțămintei, cît și diferitor accesorii de galanterie precum poșete, ceasuri, bijuterii, sacvoiaje, etc. Majoritatea clienților noștri cam greu își imaginează cameră cu mobila dressing într-un apartament de bloc. Acest lucru este absolut real, și ni vă putem garanta realizarea proiectului, oferind la alegere diversitatea de variante de mobila la comanda pentru garderoba începînd cu cele mai simple, și finisînd cu modele complexe, cu dulapuri cupe cu usi glisante, dulapuri cu usi pliante ori suspendate, echipate în functie de necesitațile proprietarilor, cu polite, bare pentru umerase, rafturi pentru incaltaminte, suporturi pentru curele si cravate, sertare extensibile interioare, si in genere tot ceea ce vă va facilita optimizarea efectivă a spatiului de păstrare a vestimentației.

În prezent, mbila pentru dressing cu succes înlocuiește banalul sifonier pentru dormitor sau simplul dulap cupe, transformîndu-se într-un spatiu necesar pentru oricare locuință, dar extraordinar de preferat de doamnele și domnisoarele din Moldova.

Posibilele opțiuni a modelelor de mobila garderoba

În dependență de suprafața camerei și planificarea acesteia puteți opta pentru un anumit model de mobila pentru garderobă. Iată cîteva variante de dressing propuse in Moldova de compania Micora Grup:

  • Dressing de colt sau garderoba de colt. Cel mai solicitat model în apartamentele cu unul sau două dormitoare, unde există un colț liber. Poate fi sub forma unui trapez sau a unui triunghi. Centrul este cel mai adesea echipat cu o bară de haine pentru umerase, iar partea de jos - cu sertare extensibile pe role. Pe partea laterală, poate fi accesorizată cu o varietate de rafturi și nișe.
  • Dressing incorporat sau garderoba incorporabila. Acest model de dulap poate fi de tip deschis sau închis, și accesorizat cu rafturi modulare sau cu un set de rafturi suspendate.
  • Dulap desinestătător. Potrivit pentru camere spațioase, unde dispunețp de suficient spațiu de-a lungul peretelui pentru a instala un dulap integru. Într-o astfel de cameră dressing sau garderoba, fiecare membru al familiei va dispune de o zonă proprie, în plus, aici va exista mai mult spațiu suficient pentru a instala o masă de călcat și o masă de toaletă cu oglindă. În ceea ce privește completarea și proiectarea camereai de dressing sau garderoba in Chisinau, aici nu ar lipsu imaginația proprietarilor, importand fiind să nu uitați să țineți cont de caracteristicile constructive ale camerei.

Erori în amenajarea dressing-ului

Lipsa de iluminare: fără lumina adecvată în dressing va fi dificil să se găsească lucrul necesar. De aceea este necesar ca lumina să fie instalată în jurul perimetrului întregii camere, astfel încât fiecare compartiment să fie iluminat pe cinste. Organizația non-profesionistă: pentru ca garderoba să devină cît mai funcțională și mai spațioasă, este necesar să fie planificate în prealabil rafturile pentru depozitarea hainelor, pantofilor și a altor obiecte sezoniere. Optiunea ideala de dressing este cea care poate fi instalata de-a lungul peretelui, iar suprafața implicata este de la podea pînă la tavan.

Lipsa ordinii: revizuiți în mod regulat camera dressing pentru a scăpa de lucrurile inutile, atunci în dulapul garderoba va fi întotdeauna suficient spațiu pentru lucruri noi. Înainte de a comanda o garderoba sau așa numitul dresing in Moldova, gândiți-vă cu atenție și în prealabil la localizarea acesteia in casă, ca rezultat, veți primi o cameră multifuncțională pentru a stoca lucruri și a efectua o sumedenie de acțiuni de îngrijire a acestora, ceea ce va ajuta foarte mult la menținerea curățeniei în casă.