Mobila baie

Mobila pentru baie

În procesul de amenajare a camerei de baie un rol important joacă cît obiectele sanitare, precum și finisarea podelei și a pereților. Alegerea un model otrivit de mobila pentru baie in Moldova este o mare oportunitate de a oferi camerei de baie un stil individual și de a rezolva problema stocării atributelor și lucrurilor la toaletă. În afară de dulap standard cu oglinda, puteți cumpara și un set exclusiv de mobila, care va conferi interiorului Dumneavoastră un farmec neobișnuit, eleganță și rafinament.

Cerințe față de dulapuri pentru baie

Principalele condiții care trebuie îndeplinite de mobila pentru baie sunt următoarele:

  • Alegrea cu precauție a materialului din care va fi confecționat modelul de dulap cu oglinda pentru baie. Rezistența la umezeală este cea mai importantă calitate pentru oricare mobila la comanda, care este planificată să fie utilizată în încăperile cu umiditate înaltă. În procesul de confecționare a acestor produse, toate materialele trebuie acoperite cu un strat de protecție, care va împiedica umedificarea și putrezirea mobilei, formarea mucegaiului și, ca rezultat, va prelungi durata de exploatare a setului de mobila baie.
  • Culoarea și textura. Necătînd la toată varietatea de opțiuni oferite în prezent de fabrici de mobila din Chisinau, totuși mobila baie este de dorit să fie realizată în textură mată și nuanță nu prea întunecată. Astfel de dulap va fi ușor de curățat, deoarece scurgerile de apă și petele de pe suprafață vor fi minime. Culorile ideale pentru un set de mobila pentru baie sunt nuanțele turcoaz, bej și gri deschis.
  • Tehnica de vopsire și furnitura. Toate produsele de mobila de baie trebuie să posede o suprafață perfect netedă, atunci colorarea va fi uniformă, fără pete și lavaje grave. Iar absența ruginei pe elemente de furnitură garantează confecționarea de înaltă calitate și durată îndelungată de exploatare.

Mobila și proporțiile camerei de baie

Mărimea camerei de baie determină în mod direct completarea interioară a acesteia. Deci, într-o camera de baie mica, organizarea adecvată a depozitării este deosebit de importantă, astfel încât aici sunt mai potrivite seturile practice, de exemplu: chiuveta incorporată in dulap pe picioruse plus dulap suspendat cu oglinda. În acest exemplu de realizare, toate cele trei elemente necesare pentru baie sunt: un dulap, o chiuvetă și un dulap cu oglinda.

În cazul în care camera de baie nu este limitată de dimensiuni, puteți opta pentru un blat lat cu un lavoar incorporat, diverse dulapuri și rafturi. În plus, elementele pot fi fie dintr-un singur set, fie facute la comanda separat.

Camera de baie din casă nu este doar un loc pentru procedurile de scăldat, ci și un teritoriu de relaxare, odihnă și pace. În interior, puteți combina o baie cu aromoterapie sau vă puteți delecta într-o cadă cu hidromasaj. Mobila pentru baie in Chisinau și produsele conexe precum dulapuri baie sau oglinzi baie vor contribui la crearea unei atmosfere plăcute, speciale, în care veți dori să vă relaxați și să uitațide grijile cotidiene.