Mobila camera copii

Mobila pentru copii la comanda in Chisinau

Pentru dezvoltarea completă și corectă a copilului în creștere, este importantă nu doar atmosfera psihologică din casă, ci și condițiile de viață în care trăiește acesta. Camera copiilor este zona principală unde ei se pot juca, crea, învăța și autodezvolta. Prin urmare, atunci cînd alegem mobila pentru copii in Chisinau, un element important pentru părinți va constitui abordarea conștiincioasă a realizării acestui proiect. La urma urmei, gama de produse prezentate este largă și diversă, unde, este important să nu vă pierdeți și să faceți cea mai potrivită alegere în favoarea calității și siguranței produsului.

Făcînd alegerea unui model de mobila pentru copii este important

Atunci cînd vă ocupați de întruchiparea subiectului din povestea iubită a fiului sau fiicei, nu uitați de momentele de bază. Mobila trebuie să fie:

  • sigură și ecologică. Folosiți doar linii și forme netede, fără colțuri ascuțite. Prezența accesoriilor de înaltă calitate și utilizarea materialelor naturale - este obligatorie pentru fabricarea seturilor de mobila pentru copii.
  • să corespundă vîrstei. Anturajul din cameră ar trebui să se potrivească cu vîrstă a copilului, deoarece nevoile elevului și ale nou-născutului nu sunt identice. Un școlar va avea în cameră cu siguranță o masa de birou, sau o bancă și un dulap bibliotecă, în timp ce un nou-născut are nevoie de o comoda pentru infasat, pătuț și dulap pentru haine și lengerie.
  • să fie comodă. Fie că este vorba de paturi pentru copii sau dulapuri pentru copii – nu uitați de comoditate. Este optim de a face mobila pentru copii la comanda individuala pentru a respecta toate preferințele și a ține cont de toate necesitățile copilului.
  • să corespundă genului (fată/băiat). Nu este secret faptul că fetele adoră mobila și accesoriile de culoare roz iar băieții optează pentru mobilă albastră. Prin urmare, făcînd alegerea unui model de mobila pentru camera de copii țineți cont pentru cine comandați. Astfel, pentru o fată, cele mai populare comenzi sunt scene cu zane, ponei și printese, pentru băieți - cu tancuri, cavaleri și masini transformer.
  • Potrivită după dimensiune. Copilul are nevoie de spațiu pentru creativitate și jocuri cu prietenii, astfel încât mobila trebuie să fie aranjată astfel încât să nu pară greoaie și să nu ocupe întreaga suprafață a camerei. Acest lucru va crea confort copilului și va reduce șansa de a se lovi sau de a se ciocni în timpul jocurilor.

Alegerea modelului de mobila pentru copii in Chisinau și amenajarea camerei pentru copil reprezintă o experiență dificilă, dar plăcută. La urma urmei, aceasta este crearea veritabilului univers pentru copilul dvs, în care nu ar trebui să existe un loc pentru regulile plictisitoare și standardele tipizate. Desoperiți în sine un designer, dați frîu liber imaginației, implicați copiii în acest proces amuzant și veți obține un rezultat excelent prin crearea unui interior confortabil și vesel pentru camera copiilor și în special mobila pentru copii.