NOI AVEM BUCĂTĂRIA VISURILOR TALE!

NOI AVEM BUCĂTĂRIA VISURILOR TALE!
0% la mobilă în rate!

Comandă o bucătărie și transformă-ți spațiul pentru gătit într-o adevărată plăcere.
Gătește cu drag în fiecare zi!

 • Confortabile
 • Calitative
 • Moderne
 • Funcționalitate maximă
 • Aspect estetic inedit
 • Prețuri accesibile
APLICĂ LA 0% ÎN RATE!

Mobila de bucatarie

Mobila pentru bucatarie in Chisinau

Este cunoscut faptul, că culorile joacă un rol semnificativ în viața noastră. Acestea afectează starea de spirit și comportamentul, înrăutățesc sau îmbunătățesc percepția lumii înconjurătoare. Prin urmare, atunci când alegeți o bucatarie in Moldova, culoarea trebuie abordată cu atenție, pentru că în această cameră trebuie să fiți adesea și, uneori, pentru o lungă perioadă de timp.

Varietate de culori pentru bucătărie

Nu este secret faptul că există culori care pot conferi tonul jucăuș unui interior, în timp ce altele – îl deprimă. Dacă jucați cu lumina, combinați cu alte nuanțe, puteți obține un interior plin de viață, neobișnuit, în care nu va exista nici un indiciu de depresie și plictiseală.

 • Culoarea albastră. Deși posedă un efect calmant și reduce apetitul, nu este capabilă să ofere confort bucătăriei. Însă, nuanțele de albastru pot adăuga prospețime și puritate interiorului.
 • Culoarea verde. Mobila pentru bucătării realizată în această culoare este perfectă pentru cupluri și familii mari, deoarece ridică dispoziția și ajută la eliminarea conflictelor și a certurilor.
 • Culoarea roșie. Crește vitalitatea și conferă vivacitate, însă numai în orele dimineții. Spre seară, această culoare poate provoca iritare și nemulțumire.
 • Culoarea violetă. Acțiunea sa în bucătărie va fi calmantă și relaxantă. Ea reduce perfect stresul și nu obosește ochii stăpînilor.
 • Culoarea neagră. Acesta va crea o situație sumbră și deprimantă în bucătărie, dacă mobilierul și pereții se află într-o schemă de culori similară. Dar este necesar să adăugați nuanțe de culoare albă, bej sau altfel de culoare neagră, mobilierul de bucătărie din Chișinău va juca complet diferit. Interiorul va fi perceput cu ușurință, misterios și acasă confortabil. În plus, finisajul lucios sau mat poate adăuga efectul necesar de originalitate.
 • Mobila albă pentru bucatarie

  Modelele de bucatarii în nuanță alba au fost și vor rămîne a fi populare, în ciuda "nesiguranței" sale față de praf, murdărie, grăsime și alți factori neplăcuți. Designerii adoră să le folosească în proiectele sale de design, iar gospodinele le admiră din următoarele considerente:

  • sunt ideale pentru spații mici: o pereche de dulapuri albe, o chiuvetă și o masa de lucur se vor potrivi întotdeauna perfect și în cea mai mică bucatarie.
  • posedă o varietate de nuanțe: mobila de bucatarie nu trebuie să fie realizata în culori orbitor albe. Ivory, porțelan, lapte - acestea sunt doar cîteva din nuanțele de alb care perfect se vor asorta cu o bucătărie de vis. În plus, utilizarea inserțiilor în alte culori va conferi interiorului originalitate și șic.
  • sunt potrivite pentru orice stil: mobila de bucatarie alba de zapada sau dalba nu va încălca conceptul de stil modern, hi-tech, clasic și nici elegantul provence – ea doar va pune în valoare armonia și confortul.

  În ciuda tuturor beneficiilor modelelor de bucatarii albe in Chisinau, alegerea va rămîne se seama proprietarilor, deoarece numai ei se vor folosi de ea și vor avea grijă de dulapuri și suprafețele de lucru. Cu toate că o vor admira și oaspeții care, fără îndoială, vor dori să viziteze din nou această locație.

  Pentru a face comanda de mobila pentru bucatarie in Chisinau nu ezitați să contactați managerii companiei Micora-Grup care vă vor oferi consultații profesionale și vă vor ajuta să faceți alegerea corectă în conformitate cu preferințele Dumneavoastră.