NOI AVEM DULAPUL VISURILOR TALE!

AICI GĂSEȘTI DULAPUL DE CARE AI NEVOIE!
0% LA MOBILĂ ÎN RATE!

Acum poți cumpără un dulap nou în rate, cu dobândă 0%!

 • Economisesc spațiul
 • Au mecanisme ușor
  manevrabile
 • Sunt universale
 • Funcționalitate maximă
 • Au preț accesibil
APLICĂ LA 0% ÎN RATE!

Mobila hol

Mobila pentru antreu

Adesea, proprietarii apartamentelor acordă puțină atenție amenajării antreului și o lasă la o parte pentru ultimul moment. O astfel de atitudine nu este în întregime justificată, deoarece mobila pentru coridor creează prima impresie despre stăpînii locuinței. Prin urmare, crearea unui interior și alegerea modelului de mobila pentru antreu la comanda in Chisinau necesită de la proprietari o abordare specială, și un suficient consum de timp.

Amenajarea antreului cu mobila: paramerii de bază

Atunci când alegeți mobila pentru antreu, este important să acordați atenție următoarelor aspecte:

 • Dimensiunea și forma camerei. Coridoarele standard posedă, de regulă, o formă pătrată sau dreptunghiulară, cu prezența unor uși de interior care duc spre alte încăperi. Pentru un hol pătrat, este mai bine să alegeți mobila compactă la comanda și să o plasați de-a lungul pereților opuși ușii. Astfel, va apărea suficient spațiu și pentru un dulap, și pentru o comodă cu sertare, și chiar și o canapea sau scaun pentru descaltare. Cu un coridor lung va ajuta opțiunea cu un dulap incorporat. Becurile cu lămpi și oglinzile montate pe partea de sus extind vizual spațiul și redau interiorului un caracter nobil.
 • Componența familiei. Dimensiunea holului și completarea acestuia cu mobila depinde în mod direct de numărul de persoane care locuiesc în apartament. De exemplu, pentru o familie în care sunt doi sau mai mulți copii, în coridor trebuie să existe un dulap cu rafturi, în care fiecărui membru al familiei i se va aloca un loc pentru a-și stoca lucrurile și a așeza hainele de exterior. Iar dacă în apartament locuiesc una sau două persoane, un raft compact pentru pantofi, un fotoliu puf și un dulap cu o oglindă și cuiere pentru haine vor fi destul de suficiente.
 • Compatibilitatea elementelor. Făcînd alegerea unui model de mobila pentru antreu in Chisinau, puteți încerca să mixați mai multe tendințe de design. Principalul lucru este ca interiorul coridorului să arate armonios, neted și elegant.
 • Amenajarea culorilor. Nuanțele întunecate e de dorit să le lăsați pentru alte camere, deoarece coridorul este locul unde, de regulă, nu există lumină naturală. Prin urmare, mobila pentru coridor și interiorul acestuia se recomandă să fie realizate în nuanțe deschise. De asemenea, este important să nu uitați de iluminarea incorporată, care va conferi încăperii o luminozitate suplimentară și va crea în ea un aspect unic jucăuș.

În ceea ce privește alegerea unui model de mobila pentru hol in Moldova, în prezent, aceasta poate fi cumpărată sau făcută la comanda atât ca set, cât și separat.

Pentru confecționarea diverselor modele de mobila pentru antreu, producătorii utilizează combinații originală din lemn natural și PAL (DSP) cu oțel cromat, sticlă, plastic. Acest lucru vă permite să implementați idei de design îndrăznețe și să beneficiați de cele mai vii și interesante produse fără a sacrifica calitatea și pretul accesibil. Veți avea nevoie doar de a face o alegere și de a vă bucura de noul antreu confortabil.