Mobila pentru dormitor (dormitoare Chisinau)

Dormitoare la comanda in Chisinau

Ritmul rapid al vieții moderne în pereții biroului nu oferă oamenilor nici un minut de pace și liniște. Doar spre sfîrșitul zilei de lucru ne permitem să ne odihnim și să ne relaxăm. Și unde dacă nu acasă, în dormitor, e cel mai potrivit loc pentru odihnă. Prin urmare, în procesul de alegerea a unui model de mobila pentru dormitor sau pat pentru dormitor in Moldova, este important în prealabil, să chibzuiți modul în care va fi amenajat interiorul camerei. Atunci, camera va avea cel mai înalt grad de confort, unde somnul va fi dulce iar șederea confortabilă.

Imposibil de imaginat un dormitor fără pat

În procesul de amenajare a dormitorului devine din ce în ce mai populară moda de a împărți spațiul în două părți. Într-una vă puteți relaxa, cealaltă este destinată depozitării hainelor. Însă asemenea variantă este actuală doar pentru încăperi de dimensiuni mijlocii sau mari. În dormitoarele standard, problema depozitării hainelor este soluționată de un dulap incorporat sau dulap cupe.

În ceea ce privește zona de relaxare din dormitor, elementul cheie este patul. El oferă un somn sănătos și o odihnă pe merit. Majoritatea oamenilor, alegînd mobila pentru dormitor in Chisinau, înlocuiesc patul cu o canapea, dar acest lucru nu este în întregime rațional, deoarece canapeaua cedează patului în ceea ce privește confortul și calitatea somnului. Cel mai bun loc al lui este camera living și salonul.

În procesul de alegere a unui pat și saltea sunt importanți astfel de parametri, cum ar fi:

  • Rigiditatea bazei. Alegeți DSP (PAL) sau lamele cu curele - depinde de Dumneavoastră. Și asta, și o altă opțiune va crea un efect ortopedic într-un grup cu o saltea modernă și de înaltă calitate. Cadrul este baza patului: Include speteaza, capetele, piciorusele si scara. Patul poate fi diferit - cu picioare si fara picioare,cu o speteaza sau doua. Cadrul poate fi fixat de catre partea din spate sau poate fi fixat de piciorusele instalate sub el. Selectia modelului depinde in totalitate de dorinta dvs. Daca dvs nu veti putea gasi o optiune potrivita, sau doriti sa obtineți un model unic, conceput special pentru dvs, oricind puteti procura pat pentru dormitor la comanda.
  • Nivelul spetezei de superioare. Înălțimea standard a speteazei deasupra saltelei constituie circa 400 mm, pentru a oferi pernei o poziție confortabilă. Prezența spetezei laterale. Acesta va ajuta la salvarea tapetului de diverse abraziuni posibile și formarea de eroziuni.
  • Dimensiunea saltelei și bazei ortopedice. Nu este un secret că dimensiunile modelelor de mobila non-standard au un cost mai ridicat. Prin urmare, atunci când faceți comanda de dormitor cu proporții non-standart trebuie să țineți cont de acest lucru.
  • Sertare extensibile. Prezența lor în nișa patului va face depozitarea lenjeriei și a altor accesorii mici compactă și convenabilă, iar ghidajele pe role speciale vor asigura funcționarea fiabilă a construcției.

Făcînd alegerea dintre un pat gata pentru dormitor și pat la comanda individuală este mai bine să acordați preferință celei de-a doua opțiune, deoarece aceasta garantează respectarea deplină a tuturor parametrilor mobilei și gustului Dumneavoastră, ceea ce nu se poate spune despre modele de mobila gata expuse în magazin.

Confortul, funcționalitate și siguranță reprezintă de asemenea, parametri obligatorii în alegerea modelelor de mobila pentru dormitor in Moldova, deoarece acesta nu se cumpără pentru un an, ci, de regulă, nu mai puțin de zece.

În ceea ce privește producătorul mobilei la comandă, ar trebui să se acorde prioritate producătorului care activează pe piață de ani de zile și are o reputație desăvîrșită. Compania Micora Grup vă oferă o gamă largă de modele de mobila pentru dormitor: de la elemente economice pînă la cele de lux – paturi, dulapuri, comode, noptiere, dulapuri cupe etc.