Mobila pentru salon (living)

Mobila pentru living

Fiecare din noi tinde să amenajeze propria casă la maxim confortabil, pentru a petrece zilele de weekend în liniște și plăcere estetică. Mobila pentru living in Chisinau ca și bucătăria joacă un rol semnificativ în viața noastră de zi cu zi, pentru că în salon noi nu numai că primim oaspeți, dar și luăm prânzul, mai ales dacă este o cameră de zi sau o relaxare pur și simplu cu noi înșine. Prin urmare, designul din această cameră ar trebui să fie potrivit - să predispună spre odihnă, să fie confortabil și modern.

Idei de design in living

Pentru amenajarea camerei de zi sau asa numitului living există o varietate de opțiuni pentru decor. Iată cele mai frecvent utilizate:

Semineu fals sau semineu natural

Acest element "fieros" va decora și va încălzi orice cameră. Cel mai adesea îl puteți găsi în interioare spațioase, decorate în stil clasic sau rustic. Acoperit cu marmură sau piatră, șemineul va conferi bogăție și grandoare oricărui interior. Prezența în interior a modelelor de mobila din lemn pentru living și mobila moale decorată cu textilele plăcute va da atmosferei o senzualitate deosebită și o va umple cu confort. Atmosfera rustică va aduce focul din șemineu, care vă va încălzi în seriile liniștite de iarnă.

Bucătărie-living in Chisinau

Bucătăria living în varianta studio este o opțiune excelentă pentru apartamente mici, din acest motiv aceasta posedă o popularitate deosebită în designul contemporan. Pentru a proiecta un astfel de interior, se folosesc partiții transparente sau translucide, care separă zona de bucătărie de zona de odihnă sau zona living. Pentru a maximiza spațiul, locația mobilei in bucatarie ar trebui să fie compactă și funcțională, iar prezența unei hote de înaltă calitate va ajuta la reduceți pătrunderea mirosurilor de bucătărie în zona de odihnă. Mobila pentruliving sau pentru salon ca de obicei constă din dulap cupe sau dulap cu usi glisante si pat moale.

Living-sufragerie.

O astfel de planificare va fi de folos în special pentru familiile mari. Absența partițiilor surzi creează un spațiu liber mare în cameră, în care va fi convenabil să luați cina și să vă odihniți după masă.

Interiorul zonei de living – conferim tonul comun

Cărei culori se va oferi preferință depinde de gustul proprietarului, principalul lucru aici este alegerea corectă a nuanșelor, deoarece combinația acestora depinde de percepția generală a interiorului. Culoarea gri a modelului de mobila pentru salon va trebui să predispună spre odihnă, albul - va face interiorul moale și cristalin, iar plantele de interior pe un fundal alb vor conferi o atmosferă de prospețime. Nuanțele delicate de albastru și bej vor conferi camerei o lumină frumoasă iar stăpînilor dispoziție pe întreaga zi.

Pentru a revigora interiorul și pentru a-l face energic, puteți adăuga la mobila pentru living nuanțe roșii. Iar dacă iubiți să jucați la contraste, puteți combina albul cu negru - interiorul va arăta festiv, dar strict.

La prima vedere, se poate părea că alegerea interiorului, a culorii și a modelului de mobila pentru salon in Moldova nu este o sarcină dificilă, însă în acest proces se formează adesea o cu totul altă opinie. La urma urmei, crearea interiorului nu constă doar în adunarea elementelor într-un spațiu comun, vecinătatea acestora trebui să arate organic, ordonat și prietenos. Prin urmare, inițiind un plan de cumparare a modelului de mobila pentru camera de zi, este necesar să stabiliți în prealabil preferințele și gusturile tuturor membrilor familiei, atunci vă veți putea alege cu un design realizat ideal care va arăta complet și armonios.