Mobila farmacii

Mobila pentru farmacii

Farmaciile sunt organizații de comerț, specificul lucrului cărora constă în comercializarea medicamentelor, diverselor accesorii medicale și soluții cosmetologice. În vederea evitării deteriorării proprietăților recepturii medicamentelor, toate acestea trebuie să fie depozitate în anumite condiții și într-o manieră care să îndeplinească cerințele prestabilite. Prin urmare, alegerea modelului de mobila pentru farmacii in Chisinau trebuie să fie efectuată cu mare atenție și exactitate, atunci va fi comod atât pentru farmacistul care lucrează, cât și pentru clienți să interacționeze unul cu altul.

Proprietățile individuale ale modelelor de mobila farmacii md

Mobila pentru farmacie este foarte similară după caracteristicile și proprietățile sale cu echipamentul medical și comercial, însă, totuși posedă cîteva particularități specifice, printre care:

Caracterul unic. Unele modele de mobila pentru farmacie sunt destinate a fi utilizate în exclusivitate de farmacii. Aceleași dulapuri pentru medicamente sau boxe speciale pentru medicamente care nicidecum nu pot fi utile sau funcționabile într-un magazin simplu.

Specificul de lucru al diviziunii. Asemănarea unor elemente de mobila pentru farmacie cu cele din alte sfere de afacere. De exemplu, mobila pentru depozit farmaceutic, și anume mobila pentru încăperile de serviciu din incinta farmaciei este similară modelelor de mobila pentru spitale și laboratoare medicale.

Existența neapărată a tuturor documentelor de proviniență a produsului, ce atestă calitatea mobilei confecționate. În cazul cînd comandați mobila de la furnizori verificați, care sunt specializați în producerea unor asemenea elemente de mobilă de specialitate medicală, vă asigurați să evitați o cooperare neloială, probleme în timpul verificării instanței răspunzătoare de calitate și altor factori neplăcuți.

Diversitatea asortimentului produs

Mobila pentru farmacii are un număr considerabil de elemente. Poate reflecta atît caracteristicile echipamentelor comerciale, cît și elementele medicale de profil îngust. Cele mai des întîlnite modele de mobila și standuri pentru farmacii sunt:

  • Stand dulap sau stilaj – constituie un dulap de înălțime standard din DSP laminat, metal sau MDF cu plastic, care poate fi confecționat în variantă deschisă sau închisă. În interior poate conține de regulă, rafturi sau sertare extensibile.
  • Vitrina farmaceutica sau tejghea contra-sticlă, concepută pentru demonstrarea medicamentelor. Parametrii săi diferă, însă înălțimea nu trebuie să depășească 80 cm. Acest lucru oferă confort atunci cînd clientul privește produsele prezentate în vitrina.
  • Dulap pentru medicamete – este folosit pentru păstrarea medicamentelor eliberate stric după recetă, acest dulap se încuie cu cheie și dispune de accesorii frigorifice care păstrează medicamentele sub o anumită temperatură.

În plus față de aceste opțiuni de mobila, farmacia poate fi amenajată cu alte elemente, cum ar fi dulapuri frigorifice, cutii sau sertare pentru bani, casa etc. Toate modelele de mobila pentru farmacie trebuie să fie sigure, funcționale și să poată menține un nivel înalt al calității medicamentelor. Mobila pentru farmacii in Moldova poate fi cumpărată atât sub formă de modele gata (in serie), cât și la comanda individuala. Aceasta din urmă oferă o oportunitate excelentă de a achiziționa mobilier unic, atractiv, care va satisface pe deplin toate condițiile în care proprietarul viitoarei farmacii este interesat.