Mobila birouri

Mobila pentru oficiu

Demult este cunoscut faptul, că omul petrece la locul de muncă nu mai puțin de o treime din viață. De aceea, nivelul de confort al condițiilor la locul de muncă determină direct eficiența procesului de lucru și performanța fiecărui angajat în birou. Reieșind din acest considerent, este necesar să alegem cu atenție și în mod deliberat mobila pentru birou in Moldova, calculînd nu doar numărul necesar de elemente de mobilier, dar și chibzuind amplasarea locurilor de muncă. Pentru aceasta, este mai bine să creați un proiect vizual al viitorului birou în care va fi aranjată cu gust și chibzuință mobila pentru oficiu.

Criteriile de alegere a modelelor de mobila pentru birou

Pentru ca mobila să poată servi în birou pentru o perioadă lungă de timp fără a-și pierde aspectul atractiv și proprietățile sale exploataționale, este necesar să vă orientați pe așa indicatori precum:

Durabilitatea. De ea depinde cît timp vă vor servi aceeași masa sau scaune, și cît de rezistente vor fi la sarcinile zilnic îndeplinite.

Fiabilitatea și calitatea accesoriilor pentru mobila. Acest indicator determină durata de utilizare a furniturei fără defecțiuni.

Proprietățile ergonomice. În acest caz, nu este vorba de distanța dintre mesele de lucru, ci de confortul produsului în sine, deoarece la o masă de birou poate lucra atît un domn de proporții mari cât și o doamnă slăbuță. Mobila ergonomica va crește productivitatea și va reduce la minimum oboseala angajaților.

Proprietăți ecologice. Mobila de oficiu ar trebui să fie confecționată doar din materiale ecologice, după cum reiese din anumite certificate de calitate. Pentru a exclude cooperarea cu producătorii neprietenoși, alegeți fabrici de mobila din Moldova cu o reputație dovedită de ani de practică și referințe pozitive ale clienților.

Simplu și concis. Mobila de birou la comanda nu ar trebui să atragă atenția lucrătorilor din birou, astfel angajatorul ar trebui să acorde prioritate unor modele de mobila de oficiu modestă și simplă, care, în plus, vor fi mult mai accesibile la pret decît modelele sofisticate elaborate special de designer.

Variante de mobila de birou in Chisinau propuse de compania «Micora Grup»

Fabrica de mobila «Micora Grup» propune spre atenția clienților săi o varietate de modele de mobila pentru oficii, printre care pot fi menționate:

  • Mobilier pentru director: include o serie de elemente obligatorii de mobila precum fotoliu, dulap, masa de lucru pentru director și masa de negocieri. Acest mobilier ar trebui să se distingă printr-un aspect prezentabil, să fie prestigios și elegant. La urma urmei, impresia despre prestigiul companiei începe cu biroul conducătorului acesteia.
  • Mobilier pentru angajati in oficiu: constă dintr-o varietate de opțiuni precum scaune, fotolii, mese de lucru, dulapuri și rafturi pentru documente și reviste. Nu uitați că fiecare angajat trebuie să aibă propriul său ungheraș, unde va putea păstra documentația de lucru și micile obiecte de uz personal. Deci este de dorit să dotați locurile de muncă cu masa cu multiple settare, separînd cpațiul de lucru unul de celălalt la distanțe optime, fără a sacrifica funcționalitatea și compactitatea biroului.
  • Mobila pentru recepție: aceasta poate include elemente comode de mobila precum mese, scaune, canapele, mese de cafea și recepții. Așteptarea clienților ar trebui să aibă loc într-un mediu confortabil, astfel încît interiorul recepției poate fi dotat cu un televizor cu ecran mare pe perete.
  • Mobila pentru sala de sedinte (sala de conferinta): elementul de baza fiind considerata masa de proportii mari, care poate fi rotundă, pătrată, ovală etc. Drept material pentru acest tip de mobila de birou este adesea ales lemnul, deoarece acesta creează o impresie benefică și dispune spre conversații și tratative de afaceri.

Făcînd alegerea în favoarea unui anumit set de mobila pentru oficiu in Chisinau de la compania Micora Grup garantat beneficiați de stil impecabil, oferiți angajaților condiții confortabile de lucru și economisiți fonduri fără a compromite calitatea și timpul de prestare a serviciilor.