Mobila gradinite si scoli

Mobila pentru copii gradinite si scoli

Pentru fiecare părinte, este important în ce condiții crește copilul său și cât de prietenos se atașează de el cei ce îl înconjoară. Prin urmare, când vine timpul să plece copilul la gradinita sau școala, părinții și încearcă să afle cât de confortabil sunt condițiile create acolo. Jucării, manuale, materiale educaționale, precum și mobila pentru gradinite si scoli in Chisinau - toate acestea prezintă o importanță deosebită pentru părinți, deoarece descendenții săi vor petrece mult timp în aceste locații.

Care sunt cerințele față de mobila pentru copii la comanda?

Spre deosebire de seturi obișnuite de mobila pentru copii, mobila pentru scoli și mobila pentru gradinite produsă in Moldova, este supusă unor teste substanțiale și exigente, care necesită respectarea tuturor standardelor de calitate. Aceasta trebuie să fie:

  • Sigură și fiabilă
  • Să corespundă vîrstei și înălțimii copiilor
  • Pur ecologică
  • Ușoară în exploatere și curățare
  • Compactă și multifuncțională

În procesul de producere a modelelor de mobila pentru copii, trebuie folosite materiale exclusiv naturale, cum ar fi: lemn natural, MDF, DSP laminat, precum și produse ecologice și hipoalergenice de vopsea și lacuri alimentare.

«Micora Grup» - companie de mobila cu reputație desăvîrșită

Activînd de mulți ani pe piața industriei de mobila la comanda, compania Micora Grup aplică cu succes experiența acumulată în confecționarea produselor moderne și de înaltă calitate. Mobila pentru copii, realizată de fabrica noastră este confortabilă, iar designerii cu experiență și creativitate lucrează la crearea celor mai optime și sigure modele de mobila pentru gradinite si scoli.

În mobila noastră pentru copii nu există colțuri ascuțite, toate fațadele sunt ordonate și raționalizate, astfel încât părinții să fie absolut liniștiți pentru siguranța copiii săi.

Propunem spre atenția clienților următorul sortiment de produse de mobila pentru copii:</>

  • Mobila pentru gradinite - scaune, mese, dulap perete, dulapuri vestiare și patucuri, precum și mobila specializata pentru terapia lingvistică și clasele psihologice.
  • Pentru scoli - scaune, mese și banci reglabile, rafturi de biblioteca, dulapuri, rafturi și dulapuri pentru sali de clasa.
  • Pentru camera copiilor – mese, scaune, dulapuri, paturi cu 2 etaje, perete decorativ etc.

Toate modelele de mobila la comanda pentru copii in Chisinau este confecționată în conformitate cu înălțimea și vârsta copiilor. Datorită caracterului său compact, mobilierul se va potrivi chiar și în încăperile de proporții mici. La dorință, culoarea poate fi aleasă în conformitate cu stilul preconizat sau preferințele individuale, paleta oferită de noi conține un număr considerabil de nuanțe: de la opțiuni bogate, pastelate ori strălucitoare la calme și reci.

Oferind prioritate modelelor de mobila pentru scoli si gradinite in Chisinau de la compania Micora Grupa, veți putea crea cu ușurință și succes o atmosferă caldă și confortabilă pentru copiii dvs. care, cu plăcere și mare dorință, vor participa la activitățile instituției educaționale.