Mobila hoteluri

Mobila pentru hotele

Pentru ca oaspeții hotelului să rămînă cu impresii plăcute în urma sejurului în hotel, proprietarii acestora trebuie să aibă grijă nu numai de calitatea serviciilor oferite, ci și de interiorul camerelor de odihnă sau spațiilor de agrement. Indiferent cât de originală este ideea, este important să alegeți mobila pentru un hotel in Moldova astfel încât în interior să fie clar vizibil un stil comun, iar în camere să se simtă confort și comoditate. Atunci, vizitînd din nou orașul, clienții Dumneavoastră neapărat vor dori să se reîntoarcă în acest hotel.

Mobila indispensabilă în hotel

În ciuda statutului și numărului de stele a hotelului, există un anumit șir de elemente de mobilă, fără care funcționarea hotelului este practic imposibilă. Acestea sunt:

  • Paturi pentru hotel. Atributul obligatoriu al interiorului oricărei încăperi hoteliere. Trebuie să se distingă prin intermediul unor astfel de calități precum fiabilitatea, compactitatea și mentenabilitatea. Cele mai populare sunt dormitoare duble si dormitoare pentru o singură persoană, în unele camere puteți găsi modele pliabile sau twin. Pentru copii pot fi propuse paturi adiționale.
  • Mobilier tapițat sau mobila moale pentru hotel. Include canapele și o varietate de scaune care pot fi utilizate nu numai în camere, ci și în holul hotelului. Tapițeria este foarte importantă în acest grup de mobila - aceasta trebuie să fie durabilă și ușor curățată de murdărie și praf.
  • Mese pentru hotel. Masa este utilizată în aproape toate camerele hoteliere, astfel încât aceasta poate avea diverse forme și dimensiuni. Pot fi distinse cîteva modele disponibile pentru hotel, precum; masa de jurnal, masa de toaletă, masa de lucru (de scris), masa pentru cină. Fiecare dintre ele este folosită în funcție de scopul său și designul preconizat în încăperea dată.
  • Dulapuri. Acest tip de mobila pentru hoteluri in Chisinau presupune cîteva tipuri de construcții. Mese incorporate și unghiulare - sunt considerate cele mai des răspîndite. În camerele cu nivel superior de comoditate pot fi întîlnite modele de dressing sau dulap garderobă.
  • Noptiere și comoda. Cel mai adesea plasate în apropierea patului pentru depozitarea ușoară a lucrurilor mici: o carte, telecomandă de la televizor sau un telefon mobil. Acest mobilier este necesar în special în încăperile în care nu există posibilitatea de a instala un dulap.
  • Scaune și fotolii puf. Un tip de mobila indispensabil în oricare hotel, deoarece scaunul este necesar atât în cameră, cât și în restaurant.

Recepție sau tejghea. Necesară pentru orice intrare în hotel. Aceasta este zona de lucru a administratorului, unde anume el este primul care întâlnește oaspeții, și îi oferă cheile. Prin urmare, designul modelului de mobila pentru recepție ar trebui să fie elegant, atractiv și nicidecum nu cel mai ieftin.

Lista elementelor standart de mobila pentru hoteluri in Moldova, la dorința proprietarului hotelului, poate fi adăugat orice alt echipament și, bineînțeles, o abordare creativă. În acest tandem, mobila va decora cu succes interiorul hotelului și îl va desemna favorit printre oaspeți.