Mobila pentru magazine

Mobila pentru magazin

Pentru a conduce o afacere de succes în domeniul comerțului este nevoie neapărat de a avea un magazin cu interior atractiv și stilat. Acesta nu numai că va atrage clienți, ci va crea o imagine pozitivă a organizației în ansamblu. Unul dintre atributele principale pentru crearea unui mediu potrivit este mobila pentru magazin in Moldova. Prin intermediul unui inovativ model de mobila comerciala veți putea conferi sălii comerciale un stil individual, să atrageți numărul dorit de clienți și să faceți afacerea larg cunoscută în întreaga țară.

Cerinte față de mobila pentru biznes

Principii de exploatare. Presupun crearea unui confort maxim pentru clienți și vînzători. Marfa trebuie să fie expusă pe rafturi accesibil pentru ochi , fără a dăuna calității și integrității acesteia.

Principii ergonomice. Determină dimensiunea mobilei, comodă pentru personal în procesul de deservire a clienților. Astfel, înălțimea optimă a secțiunii de vânzări nu poate depăși 200-220 cm, adîncimea raftului este cuprinsă între 60 și 80 cm. Este mai bine să poziționați rafturile superioare nu mai sus de 200 cm față de nivelul podelei, iar rafturile inferioare nu trebuie să fie plasate mai jos de 25 cm. Pentru a monta instalații de iluminat și publicitate, merită să folosiți părțile superioare la mobila comerciala.

Principii sanitare și igienice. Presupun executarea impecabilă a construcției modelului de mobila pentru magazin, fără fisuri, așchii și proeminențe. Suprafața trebuie să fie netedă și ușor curățată de murdărie și praf.

Principii economice. Pe lângă faptul că mobila pentru magazin in Chișinău ar trebui să fie ieftina, ea trebuie să fie economică din punct de vedere al exploatării. Adică să aibă un design fiabil, să fie durabilă și comodă pentru cumpărători. În procesul de alegere a opțiunilor, merită luate în considerare modele practice de mobila comerciala din DSP (PAL), MDF cu plastic sau metal.

Principii estetice. Acestea includ forma, culoarea și proporțiile, care ar trebui să corespundă destinației și designului planificat al sălii comerciale. Culoarea modelului de mobila pentru magazin mai bine să fie aleasă cu scopul de a evidenția produsul, făcând-o "deschisă" pentru cumpărători. În ceea ce privește iluminarea, ar trebui să fie moderat luminos, însă nicidecum nu orbitor. În procesul de alegere a dimensiunilor, formei și nuanței de culoare nu uitați să țineți cont de armonia mobilei cu designul interior al zonei de vînzare.

Asortiment de mobila pentru magazin

Compania «Micora Grup» vă propune o diversitate de modele de mobila comerciala in serie, precum și mobila comerciala cu design individual, echipament profesional pentru spații comerciale, precum:
  • Mobila pentru optica
  • Mobila pentru magazin de incaltaminte
  • Mobila pentru magazin de lengerie;
  • Mobila si echipament comercial pentru magazin de bijuterii;
  • Mobila pentru magazin de parfumerie;
  • Mobila magazin pentru copii.
  • Precum și diverse vitrine, standuri, stilaje și rafturi pentru magazin.

Datorită echipamentului de înaltă tehnologie, avem posibilitatea de a produce mobila comerciala modernă, calitativă, care, cu ușurință va pune în valoare stilul și interiorul unității Dumneavoastră, fie că este vorba de un butic de modă din capitală, fie de un magazin de haine sau magazin alimentar obișnuit. Cu mobila comerciala de marca Micora Grup veți deveni un om de afaceri de succes și proprietar al unui loc popular pentru cumpărături, nu numai în țară, dar și în străinătate.