Mobila pentru receptie

Fiecare șef competent cunoaște că, la crearea unei afaceri de succes, este important nu numai conceptul de dezvoltare, profesionalismul echipei, dar și anturajul biroului, unde se vor organiza întruniri cu clienții și negocieri cu partenerii strategici. Prin urmare, designului biroului ar trebui acordată o abordare specială. În primul rînd, trebuie cu atenție de ales mobila pentru receptie, deoarece aceasta locație este prima care salută oaspeții companiei, ceea ce înseamnă că este cartea de vizită a biroului. Principalul element fiind considerat – masa pentru receptie, care trebuie să fie practică, modernă și realizată în stil comun al biroului. Acest lucru va ajuta la crearea unui mediu de lucru confortabil și consolidarea imaginei companiei.

Receptie pentru oficiu – criterii de alegere

Dacă urmați regulile de bază în procesul de alegere a modelului de mobila pentru receptie in oficiu, veți fi în măsură să evitați dificultățile și să pierdeți timpul cînd alegeți modelul potrivit.

  • Design exterior. Masa de receptie trebuie să atragă privirile vizitatorilor și să creeze un sentiment de confort în afaceri. Culorile stridente, iritante pentru ochi, pot crea efectul opus în relațiile cu partenerii și nici într-un caz nu vor servi ca decor potrivit. Verde, bej și albastru – sunt nuanțele cele mai optime în care poate fi realizată o masa de receptie in birou sau salon.
  • Funcționalitatea. Posibilitatea de apropiere maximă și confort în acces la echipamentul de birou și accesorii de serviciu - vor facilita munca secretarului și îi va permite să executae simultan mai multe funcții. De exemplu, xerox documente, printare, răspuns la apeluri telefonice, completarea formularelor necesare etc.
  • Minimalism în detalii. O receptie ideală este considerată cea în care nuexistă elemente de prisos, în același timp, toată informația necesară trebuie să fie accesibilă pentru examinare.
  • Relevanța. Atunci când alegeți stilul de design al zonei de receptie, este important să țineți cont de tendințe moderne. Puteți opta pentru un stil loft cu pereții din cărămidă, în combinație cu accesorii tehnice moderne. Masa de recepție fiind realizată din lemn natural în nuanțe maro. Sau versiunea clasică, unde netezimea pronunțată a liniilor va completa perfect schema moderată de culori.

Posibilitățile designului

În prezent, este ușor să faci comanda de mobila pentru receptie in Chisinau, indiferent de destinația acesteia - pentru birou sau salon, hotel sau centru medical. Companiile de mobila, în paralel cu designerii autohtoni propun o varietate de opțiuni: de la receptii gata pînă la proiecte complexe realizate la comanda individuală. În ceea ce privește forma, acesta poate fi, de asemenea diferită – receptii drepte, ovale sau ondulate. Ultima opțiune este cea mai populară deoarece nu posedă colțuri periculoase și este dotată cu un design original.

La fabricarea modelelor de mobila pentru receptii, producătorii, adesea, folosesc decoruri neobișnuite, de exemplu inserții metalice perforate sau deor din placi MDF perorat cu forme neobișnuite și iluminare incorporată. Asemenea elemente de mobila combinate nu numai că vor conferi construcției un aspect strict și prezentabil, dar, de asemenea, vor atrage atenția vizitatorilor biroului.

Dacă compania Dumneavoastră se ocupă de organizarea petrecerilor, ceremoniilor, atunci mobila din zona de receptie neapărat trebuie să fie exclusivă și stilată, variantele standard sunt absolut excluse. Culorile expresive, o mulțime de rafturi și sertare, precum și un design neobișnuit vor conferi o atmosferă veselă și jucăușă interiorului oficiului Dvs.

După cum puteți vedea, alegerea modelului de mobila pentru receptie in Moldova este importantă atât pentru birou cât și pentru companie în ansamblu. Această zonă este capabilă să modeleze starea de spirit a angajaților, vizitatorilor și chiar directorului companiei. Iar dacă ambianța în echipă este pozitivă, atunci lucrul în birou cu siguranță va spori.